logo

Transport i pakowanie

Wiśnicki makaron domowy tradycyjny

Produkowany w 5 rodzajach:

  • nitka rosołowa
  • nitka cienka
  • nitka gruba
  • wstążka
  • łazanki

Masa każdej torebki to 250g.

Nitki oraz wstążka w tradycyjnych opakowaniach pakowane są po 26 sztuk w kartonie, a łazanka po 30 sztuk.

Palety:

  • jedna warstwa nitek i wstążek zawiera 6 kartonów, ilość warstw 4
  • jedna warstwa łazanek zawiera 8 kartonów, ilość warstw 5

Nitki oraz wstążki w doypackach pakowane są po 22 sztuki w kartonie a łazanka po 30 sztuk.

Palety:

  • jedna warstwa nitek i wstążek zawiera 6 kartonów, ilość warstw 4
  • jedna warstwa łazanek zawiera 8 kartonów, ilość warstw 5

Wiśnicki makaron jajeczny

Produkowany w 5 rodzajach:

  • świderki
  • muszelki
  • zacierka
  • falbanki
  • krajanka

Masa każdej torebki to 250g.

Wszystkie rodzaje pakowane są w kartony po 30 sztuk

Palety:

  • na warstwie mieści się 8 kartonów, a warstw można ułożyć 5/li>