Wiśnicki makaron domowy tradycyjny
Produkowany w 5 rodzajach:
-
nitka rosołowa
-
nitka cienka
-
nitka gruba
-
wstążka
-
łazanki
Masa każdej torebki to 250g.
Nitki oraz wstążka w tradycyjnych opakowaniach pakowane są po 26 sztuk w kartonie, a łazanka po 30 sztuk.
Palety:
- jedna warstwa nitek i wstążek zawiera 6 kartonów, ilość warstw 4
- jedna warstwa łazanek zawiera 8 kartonów, ilość warstw 5
Nitki oraz wstążki w doypackach pakowane są po 22 sztuki w kartonie a łazanka po 30 sztuk.
Palety:
- jedna warstwa nitek i wstążek zawiera 6 kartonów, ilość warstw 4
- jedna warstwa łazanek zawiera 8 kartonów, ilość warstw 5
Wiśnicki makaron jajeczny
Produkowany w 5 rodzajach:
-
świderki
-
muszelki
-
zacierka
-
falbanki
-
krajanka
Masa każdej torebki to 250g.
Wszystkie rodzaje pakowane są w kartony po 30 sztuk
Palety:
- na warstwie mieści się 8 kartonów, a warstw można ułożyć 5/li>